TOT A PUNT PER A LA FIRA DEL VI 2021

517

El pàrquing de Can Conill ha estat buidat de cotxes i s’hi han instal·lat quasi una quarantena de carpes. Tot està a punt per a la Fira del vi 2021 que se celebrarà demà de les 10:00 fins a les 20:30 i diumenge entre les 10 i les 14:00. Enguany hi participaran un total de 34 bodegues de Mallorca, a més d’un estand de la D.O. Montsant que oferirà vins de 18 bodegues d’aquesta denominació, gràcies a l’agermanament que es va iniciar a l’anterior edició de la Fira del Vi de Pollença amb la Fira del Vi de Falset.

El preu de l’entrada serà enguany de 15 euros, dels quals 5 serviran per comprà vi. També hi ha una entrada reduïda per a professionals de 5 euros. Amb l’entrada, que es podrà comprar a taquilla, es donarà una copa i una guia amb totes les bodegues participants.

L’aforament del recinte és de 700 persones i es controlarà que no es superi. En cas que s’arribi al límit, les persones que estan de forà hauran d’esperar que surtin persones de dins el recinte. Des de l’organització esperen que no s’arribi al limit, excepte, pot ser, dissabte horabaixa. A l’exterior hi haurà una paradeta gestionada per Prodis que oferirà menjar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT