TORNEN PUJAR ELS CASOS DE CORONAVIRUS

895

La coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero, informa que, finalitzat el recompte del camp de setmana, entre dissabte, diumenge i dilluns, es varen diagnosticar 13 nous contagis de coronavirus i es donaren 3 altes. Per tant, el nombre de casos actius al municipi de Pollença se situa en 33 infeccions per SARS-CoV-2.

Des que a finals de juny es detectaren nous contagis després de més d’un mes sense casos actius ni noves infeccions per SARS-CoV-2, al Centre de Salut de Pollença realitzen entre 40 i 50 proves diagnòstiques.

Les persones que donen positiu a aquestes proves, però també aquelles que han estat diagnosticades a clíniques privades, reben l’atenció del Centre de Salut per saber com evolucionen.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 14 casos d’infecció de SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 67 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 84 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 402casos per 100.000 habitants.

PUBLICITAT

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 755 casos de coronavirus.

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT
PUBLICITAT