Tornen detenir el presumte violador del Moll, acusat altra vegada d’agressió sexual

1324

La premsa autonòmica es fa ressò que han tornat detenir el presumpte violador del Moll, acusat altra vegada de violació. Aquesta vegada la presumpta víctima és una altra de menor de 13 anys, motiu pel qual la magistrada de guàrdia el va enviar a la presó aquest dilluns després de ser posat a disposició judicial.

Dies enrere, l’home havia estat posat en llibertat provisional després d’haver estat arrestat per un cas de violació. De fet, va ser a través d’aquesta notícia d‘Última Hora que la nina va explicar a les seves amigues que ella també havia patit una agressió sexual per part d’aquest home amb qui havia quedat a través d’Instagram. Van quedar i la va forçar a tenir relacions completes.

Quan la mare de la víctima, en va tenir coneixement, va denunciar el cas a la Guàrdia Civil. Els agents iniciaren les pertinents diligències i aquest dilluns capvespre el jove va ser posat a disposició judicial. Aquesta vegada la magistrada de guàrdia va decidir enviar-lo a la presó.

L’arrestat és un jove conegut pels agents, tant de la Guàrdia Civil com de la Policia Local, ja que durant el Nadal del 2021, quan era menor d’edat, va protagonitzar un episodi violent amb qui aleshores era la seva al·lota.

PUBLICITAT
PUBLICITAT