TORNA EL MÍTIC TROFEU CORMORAN

191

La mítica regata Cormoran, que organitza cada any el Reial Club Nàutic Port de Pollença, començarà el pròxim dijous 19 d’agost amb el registre de participants i durarà fins al dissabte 21 amb l’entrega de trofeus.Creuers, i Flying fifteen, clàssics i d’època, es reuniran a la badia de Pollença celebrar aquesta clàssica regata del mes d’agost pollencí. A més, enguany serà un any molt especial, ja que el Reial Club Nàutic del Port de Pollença, organitzador de l’esdeveniment juntament amb la Federación Balear de vela., compleix 60 anys des de la seva fundació. Com es habitual, la regata passarà farà un recorregut coster, passant per els llocs més emblemàtics de les badies d’alcúdia i Pollença.

S’adjudicaran premis, als tres primers classificats de la categoria clàssics, els tres primers de la categoria creuer i als tres primers classificats de Flying fifteen. Si hi ha un mínim de 3 participants a les categories, Cangreja, Bermudiano i Espiritu de Tradición, també s’adjudicaran premis als tres primers classificats.

Aquests són els actes socials prevists, que poden ser modificats en funció de la situació sanitaria i la normativa vigent:

Dijous 19 d’Agost

  • -20:00 Cocktail d’Armadors a la Terraza 360.

Només hi podran assistir els armadors i acompanyants. Dress code: de blanc.

PUBLICITAT

Divendres 20 d’Agost

  • 19:00 Finger food party. A la piscina del RCNPort de Pollença.

Dissabte 21 de Agosto de 2021

  • 19:00 Entrega de Trofeus. A la piscina del RCNPort de Pollença.
  • 21:00 Sopar i tancament de l’esdeveniment.
PUBLICITAT