TORNA EL CONCURS DE FOTOGRAFIA: EL MEU HORT

372
“Regam i recollim amb els més petits de la família” de Gamundí Luís. Imatge guanyadora de l'any passat.

Ja no donam a l’abast a menjar-nos les tomàtigues i els pebres que ens dóna l’hort! I és que just aquests dies és quan les plantes que sembràrem per la primavera ens donen més quantitat de fruits. Per això és l’hora de tornar a posar en marxa el concurs de fotografies EL MEU HORT. L’any passat, va ser un èxit, ens enviaren més de 40 imatges, totes precioses i diverses. A aquest enllaç teniu les que quedaren finalistes.

“Pebrer de baldufa” de Joana Aina Bennassar. 2a classificada 2020

La manera de participar és molt fàcil:

1 – Fotografiau el vostre hort o les vostres hortalisses (s’admetran un màxim de dues imatges per persona, les primeres que envieu). Les imatges poden ser de l’hort, de les hortalisses a la planta, de les hortalisses ja collides, o fins i tot, de les hortalisses ja empotades. La creativitat la posau vosaltres.

2 – Enviau la fotografia amb un títol i el vostre nom i llinatges al WhatsApp de Punt Informatiu (652 04 07 91) o per e-mail a edicions@elgall.com. Teniu fins el dia de la Patrona, dia 2 d’agost.

3 – Les imatges que s’enviïn s’aniran publicant a puntinformatiu.cat en diverses publicacions.

PUBLICITAT

4 – El dimarts 3 d’agost s’obrirà una votació online a la qual els lectors podran triar les tres imatges que més hagin agradat. La votació romandrà oberta una setmana.

5 – Els autors de les tres imatges més votades guanyaran un llibre de cuina de “El Gall Editor”, que podran passar a recollir per la redacció de Punt Informatiu a la plaça de ca les Munnares.

Molta sort!

PUBLICITAT