TONI GOMILA PRESENTA AQUELL CARRER AL CLAUSTRE

198

Aquest diumenge, 30 de maig, a les 21 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, l’actor Toni Gomila presentarà l’obra Aquell carrer.

Les persones interessades en assistir a la que serà la primera actuació de l’actor manacorí al Claustre, poden comprar les entrades a través de ticketib per 15 euros. L’aforament és limitat.

A partir d’un text del mateix Toni Gomila, Aquell carrer recull, a través de la paraula i l’emoció, un conjunt d’entrevistes i apunts de documentació històrica.

L’obra dirigida per Ferran Utzet i interpretada pel mateix Gomila i Catalina Florit, descobreix la personalitat del Barri de sa Torre, a Manacor, durant la segona meitat del segle XX. Misèria, contraban, sexe, unes vides que conformen un trencaclosques que explica el desenvolupament socioeconòmic d’una barriada perifèrica alhora que il·lustren el públic sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del convuls segle XX.

PUBLICITAT

Totes aquestes històries “em donaven la sensació que traspuaven una sensibilitat, un rerefons d’estimació sincera als veïns, a la gent que conviu amb nosaltres, que avui, que ja no sabem –o feim de no saber- res dels nostres veïns, avui que ja no ens saludam, que ens atrinxeram en la seguretat de dins ca nostra, era necessari reivindicar. “You’ll never walk alone” canten als estadis de futbol, tot fent professió de fe i expressant un compromís ferm i durador. Mai caminareu sols, per dir que sempre caminarem acompanyant-vos”, afirma Gomila.

PUBLICITAT
PUBLICITAT