TÍMID DESCENS DE CASOS DE CORONAVIRUS

723

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, ha comunicat que, ahir dilluns 18 de gener i després del cap de setmana, s’havien diagnosticat 6 nous positius de coronavirus i s’havien donat 13 altes. Per tant, al Centre de Salut, fan el seguiment a 68 persones amb contagi per SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als positius que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva l’evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 202 casos actius per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 344 altes. Per altra banda, segons la Conselleria, al municipi s’han produït 13 defuncions des que es va iniciar la pandèmia.

Cal tenir en compte que aquestes dades comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT

Vacunació a les Residències

Ahir, l’equip d’infermeria del Centre de Salut de Pollença va vacunar 73 treballadors i 84 usuaris de la Residència Sèniors del Port i, demà, dimecres 20 de gener, inocularan la segona dosi de la vacuna als residents i personal de la Residència de Sant Domingo.

Pel que fa a les vacunes al personal del Centre de Salut de Pollença, inicialment, s’havien de vacunar aquesta setmana, però, de moment, no han rebut les directrius de la conselleria de Salut.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT