THE CUBAN JAZZ SYNDICATE ARRIBA A POLLENÇA DE LA MÀ D’ALTERNATILLA JAZZ

173

Avui divendres, 3 de desembre, a les 20’30 hores, a l’Església de Sant Domingo de Pollença, hi haurà l’únic concert del festival Alternatilla Jazz. Anirà a càrrec dels The Cuban Jazz Syndicate, una de les formacions de Cuba que aquest 2021 n’és el país convidat.

Format per Pepe Rivero al piano, Raynald Colom a la trompeta, Ariel Bringuez al saxo, Miryam Latrece a la veu, Yarel Hernández al baix i Michael Olivera a la bateria, The Cuban Jazz Syndicate és una sólida formació que ens proposen un viatge sonor que parteix de l’illa de Cuba i fa un recorregut per diversos paratges del món que ens farà gaudir d’una experiència única i irrepetible.

El seu líder, Michael Olivera, nascut a Santa Clara (Cuba), va finalitzar els seus estudis a l’Escola Nacional d’Art (l’Havana), i ha tingut una gran carrera profesional des de molt primerenca edat. És un dels artistes més importants de l’escena musical cubana i espanyola actual. Amb una llarga carrera com a bateria, productor, compositor i arranjador.

Va enregistrar el seu primer treball com a bandleader, “Ashé”, paraula que deriva del llenguatge Yoruba (afro-cubà) i el significat del qual és “benedicció divina”. Després de l’èxit de Ashé, realitzant més de 40 concerts per tota Espanya en tan sols un any, Olivera ens presenta els seu recent estrenat treball, OASI, en un directe que es caracteritza per l’alegria, la força i la cubania, i en el qual reflecteix d’experiència del músic i els seus acompanyants, tots líders en els seus propis projectes.

PUBLICITAT

Les entrades es poden comprar a diferents plataformes online per 12 euros. A taquilla, tendran un preu de 18 euros.

Aternatilla Jazz 2021

El cicle de concerts va començar el passat 17 de novembre amb l’actuació d’Alternatilla All Woman Jazz Band al Teatre Principal de Palma i s’allargarà fins al 8 de desembre, a les 20’30 hores, amb AJiM21, a Esporles. Entre una data i l’altra, el festival Alternatilla Jazz haurà acollit 13 concerts a 9 municipis de Mallorca i un de Menorca.

Cuba és el país convidat d’aquesta edició de l’Alternatilla Jazz i una vegada més l’objectiu és establir contacte musical i professional amb artistes cubans i els d’aquí.

Propers concerts

  • 3 desembre 20:30 h THE CUBAN JAZZ SYNDICATE (ESGLÉSIA SANT DOMINGO, POLLENÇA)
  • 4 desembre 20:30 h PEP GARAU SEXTET (TEATRE XESC FORTEZA, PALMA)
  • 5 desembre 20:30 h VISTEL BROTHERS (SA CONGREGACIÓ, LA POBLA)
  • 6 desembre 20:00 h ROBERTO FONSECA (TEATRE PRINCIPAL, PALMA)
  • 7 desembre 20:30 h EL COMITÈ (ESGLÉSIA O TEATRE, INCA)
  • 8 desembre 20.30 h AJiM21 – V2 (ESGLÉSIA O TEATRE, ESPORLES)

PUBLICITAT