TERESETES, COSTA I LLOBERA, CIRC I MOLT D’ART

163

Aquest cap de setmana que comença avui, divendres 20 de maig, arriba carregat d’activitats socials, culturals i lúdiques com ara dos espectacles de teresetes, una conferència del cicle dedicat a Costa i Llobera, un espectacle de circ i diverses propostes artístiques.

Festival de Teresetes

El Festival de Teresetes recala al municipi amb dos espectacle, un a Pollença i l’altre al Moll.

Avui, divendres 19 de maig, a les 19 hores, al Club Pollença, la companyia Ytuquepintas posarà en escena Somnis de sorra, una espectacle familiar per a infants a partir de cinc anys.

Per altra banda, demà dissabte 21 de maig, a les 12 hores, al Saló d’Actes del Port de Pollença, la companyia Ymedio Teatre representarà EcO, un espectacle familiar per a infants a partir de set anys.

PUBLICITAT

Les entrades per aquestes dues estrenes a les illes Balears són gratuïtes, però amb reserva prèvia. Per tant, si us interessa, heu de telefonar al 674781991, avui o demà, entre les 10 i les 14 hores.

Exposicions

Aquest cap de setmana, inauguren diverses exposicions.

Tal i com es va apuntar ahir, els alumnes de segon de Batxillerat de l’IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença que fan l’assignatura de Dibuix han preparat una exposició sobre el tema “Contacte” que s’inaugurarà avui, divendres 20 de maig, a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo. La mostra es podrà visitar fins al dimarts 24 de maig, en l’horari habitual d’atenció al públic.

Per altra banda, diumenge 21 de maig, a les 12 hores, a la Galeria Dionís Bennàssar, s’inaugurarà l’exposició “Viva la Vida” de Gabriela Lavezzari. La mostra es podrà visitar fins al 16 de juny.

Literatura, identitat i pensament: Miquel Costa i Llobera

Avui, divendres 20 de maig, a les 20 hores, a la seu de la Fundació Rotger Villalonga (carrer Philip Newman, 13) de Pollença, continua el cicle de conferències “Literatura, identitat i pensament” a l’entorn de Miquel Costa i Llobera.

En aquesta ocasió, serà la historiadora de la literatura Margalida Tomàs i Vidal qui parlarà sobre “Miquel Costa i Llobera en l’entorn femení de Maria Antònia Salvà”.

CircArt

Demà, dissabte 21 de maig, a les 19 hores, al pati del centre cultural Miquel Capllonch del Port de Pollença, Michael Laner i Miqueli Elisabeth, posarà en escena l’espectacle de circ Western & Variety Show.

Western & Variety Show és un espectacle de varietats per a tota la família. Hulla hoop, llançament de ganivets, foc, contorsió, llançament americà… Michael Laner i Miqueli Elisabeth faran un desplegament d’habilitats amb la participació del públic.

Durant 45 minuts, Michael Laner i Miqueli Elisabeth divertiran a tota la família. Podeu reservar les entrades, que tenen un preu simbòlic d’un euro, aquí.

PUBLICITAT