TEMPS D’HIVERN

173
FOTO: Xesca Serra

En poc menys d’una setmana, els termòmetres a Pollença han passat de marcar 19’9 graus dia 5 de novembre, a 13 graus avui mateix, 11 de novembre. Aquest descens de la temperatura ha anat acompanyat de precipitacions i forts vents. Així, ahir 10 de novembre, es varen recollir 49’2 litres per metre quadrat, més de la meitat de les pluges acumulades durant aquest mes 90’6 litres per metre quadrat).

FOTO: Xesca Serra
FOTO: Xesca Serra

Tot i amb això, allò més destacable és el vent que avui ha arribat a bufar a 67’6 quilòmetres per hora, la velocitat màxima d’aquest mes de novembre.

Entre una cosa i l’altra, el temporal marítim a la Cala Sant Vicenç és impressionant amb ones significatives com es pot veure a la instantània.

FOTO: Xesca Serra
FOTO: Xesca Serra

De moment, el municipi de Pollença està en alerta taronja per temporal marítim i groga per vent. Tant en un cas com en l’altre, la tendència és que millora. Així a les 7 hores de demà dimarts 12 de novembre amainarà el temporal a la mar en rebaixar-se l’alerta groga. A partir de les 17 hores també de demà 12 de novembre remetrà el vent tant a la zona costanera com a l’interior.

PUBLICITAT
FOTO: Xesca Serra
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT