TEMPS DE VACUNAR-SE. AIXÍ ANIRÀ LA VACUNACIÓ CONTRA LA COVID-19 I CONTRA EL GRIP A POLLENÇA

301

A partir de dilluns 26 de setembre, el servei d’infermeria del Centre de Salut de Pollença començarà a administrar les dosi de record contra la covid-19 a residències i pisos tutelats del municipi. I, a partir del 13 d’octubre, iniciaran la campanya combinada de vacunació contra la covid-19 i grip entre els majors de 60 anys. Així ho ha informat la coordinadora dle Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero.

Als usuaris de les residències de persones majors i de pisos tutelats del municipi de Pollença, els administraran la vacuna contra la covid-19 i, posteriorment, cada institució s’ocuparà que aquests usuaris es posin la vacuna contra el grip.

Una vegada estiguin vacunats aquests col·lectius, el 13 d’octubre, començarà la campanya combinada de vacunació contra la covid-19, entre persones majors de 60 anys.

Tothom podrà demanar hora per vacunar-se a través de Bitcita i escollir entre el Centre de Salut o als Centres de Vacunació.

PUBLICITAT

En qualsevol cas, al Centre de Salut de Pollença, “ens reservam el dimecres dematí, el dijous horabaixa i el divendres dematí per a vacunacions”, ha puntualitzat la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero. És més, “si, a partir del 13 d’octubre, vénen pacients de visita, també aprofitarem per vacunar-los”, ha afegit la Doctora Valero.

PUBLICITAT