TEATRE, MÚSICA… I MOLTA REIVINDICACIÓ

148

Aquest cap de setmana, llarg per a la comunitat educativa de Pollença que fa festa avui divendres 28 de febrer i dilluns 2 de març, inclou activitats culturals com ara teatre i música, però sobretot molta reivindicació. I és que el mes de març, des de fa ja alguns anys, Pollença el dedica a les dones, aquest 50 per cent de la població que durant segles i més segles ha viscut silenciada en nom d’un paternalisme fals i destructiu.

Segon lliurament de la trilogia Shakespeare: Perifèria Otel·lo

Avui i demà, 28 i 29 de febrer, a les 20 hores, al Club Pollença, Josep Pere Peyró i Biel Ramon posaran en escena Perifèria Otel·lo, el segon lliurament de la trilogia sobre Shakespeare que Peyró inicià amb Set maneres de ser Hamlet.

Escrita, dirigida i interpretada per Josep Pere Peyró, Perifèria Otel·lo és un comèdia de falsos personatges, improvisada a partir de la tragèdia Otel·lo el moro de Venècia de William Shakespeare.

En aquesta ocasió, Josep Pere Peyró s’acompanya del també actor Biel Ramon per explicar de quina manera arriben les històries d’enveges, gelosies i traïcions a les perifèries habitades per personatges tragicòmics que tergiverses les notícies que els arriben per tal d’encabir-les a la seva quotidianitat.

PUBLICITAT

Perifèria Otel·lo és un espectacle adreçat a joves i adults. El preu de l’entrada a les funcions del Club Pollença és de 8 euros per als socis de l’entitat i 10 euros per als no socis.

Les entrades es poden reservar de manera anticipada passant pel Club Pollença o bé telefonant-hi a través del 971 530 000.

Undermoll: Mercadet de segona mà

Demà, dissabte 29 de febrer i demà passat, 1 de març, entre les 10 i les 19 hores, a la plaça Miquel Capllonch, l’associació cultural Undermoll organitza un Mercadet de Segona Mà per autofinançar projectes com l’hort urbà, el racó de pensar, l’ampliació de la sembra i altres activitats que tenen en marxa.

Si fes mal temps, el Mercadet es traslladarà a l’Edifici Municipal de la mateixa plaça Miquel Capllonc.

El davantal al balcó

Des del col·lectiu feminista “La Mala Pècora”, a partir de l’1 de març, conviden els pollencins a sumar-se a la campanya del Moviment Feminista de Mallorca i penjar el davantal al balcó o finestra. A l’hora que animen a compartir la foto a les xarxes socials amb el hashtag #lamalapècorafeminista o a enviar-la al correu electrònic lamalapecorafeminista@gmail.com

Diada de les illes Balears: Donallop presenta Crisàlide

Aquest diumenge, 1 de març, a les 19 hores, al Club Pollença i dins el marc de la Diada de les illes Balears, Donallop presentarà el seu tercer disc, Crisàlide. Aquesta és l’única activitat que se celebrarà al municipi amb motiu de la Diada de les illes Balears.

Crisàlide és la confirmació d’aquesta banda mallorquina de dream pop, un treball en què l’elegància, la prosa poètica i la passió es demostren en els onze temes que inclou el disc.

El duet format per Joana Pol i Pere Bestard recull amb la seva música l’essència del pop mediterrani i ho fa a través del minimalisme per demostrar que són esperits lliures només lligats a la mutació constant. De fet, el bateria Josep Servera s’afegeix en aquest treball enregistrat als Paco Loco Studios.

Contacontes: Quan les nenes volen alt.

Aquest dilluns 2 de març, a les 11’30 hores, a can Llobera i aprofitant que és festiu a les escoles de tot el municipi, hi haurà un contacontes titulat Quan les nenes volen alt.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT