TANQUEN LA PLATJA DE CALA MOLINS PER UN ABOCAMENT D’AIGÜES GRISES

914

Ara mateix han tancat la platja de cala Molins, a Sant Vicenç, com a conseqüència d’un abocament d’aigües grises que s’ha produït com a conseqüència d’una avaria greu a la infraestructura que la bombeja fins a la depuradora; es va trencar una de les canonades de la xarxa de fecals.

A migdia, havien aconseguit aturar les aigües brutes que queien dins la mar. Diversos operaris de Colis treballaven en la neteja del tram de torrent que va des de la bomba impulsora fins a la mar.

Dos camions de Colis intenten contenir les aigües grises que s’han embassat a través del torrent de Can Botana i que han anat a parar dins la mar. Per aquesta raó, s’ha tancat la platja als banyistes.

Mentrestant es treballa en adobar la pana i restablir la normalitat el més aviat possible.

PUBLICITAT

Així ho ha informat el delegat de la Cala Sant Vicenç, Miquel Llobeta.

Per la seva banda, des del Govern de les illes Balears, informaven que “des del primer moment tres camions, als que una hora més tard se’ls hi ha unit un quart, fan feina per evitar que l’aigua residual arribi a la platja que, de totes maneres, s’ha tancat per precaució”.

L’Agència Balear de l’Aigua (ABAQUA) va informar “la Guàrdia Civil i l’Ajuntament, que està col·laborant amb la brigada municipal amb el mateix objectiu”.

“Es tracta d’una avaria greu, probablement un forat en el col·lector al qual s’hi ha d’arribar picant el formigó, motiu pel qual encara no se sap quan podrà estar reparat”.

PUBLICITAT