TAN LLUNY, PERÒ TAN A PROP. UNA EXPOSICIÓ, ONZE MIRADES

173

Els alumnes de Dibuix Artístic de segon de Batxillerat de l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya inauguren aquest divendres 21 de maig, a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo una exposició que han titulat “Tan lluny, però tan a prop”.

A partir d’aquest tema que escolliren entre diferents propostes, cada un dels onze alumnes que cursen aquesta assignatura optativa que imparteix la professora Imma Alabau, ha preparat les pròpies obres des d’un punt de vista personal.

Els alumnes de segon de Batxillerat de l’IES Guillem Cifre de Colonya muntant l’exposició, on mostren entre 4 i 5 obres per hom.

Així ha estat com l’exposició “Tan lluny, però tan a prop” presenta la mirada paricular de cada un dels onze joves artistes. En aquest sentit, la professora Imma Alabau ha comentat que “com que el títol permet diferents interpretacions ha funcionat molt bé”. Tant és així “hi ha hagut alumnes que han aprofundit en l’ecologia, altres en Àfrica, alguns s’han decantat per un caire més intimista i han aprofitat per retre homenatge a la padrina…”

Més enllà del tema i de la reflexió que ha permès, la professora de Dibuix Artística també ha apuntat que “també s’han treballat tècniques diferents. Cada alumne ha pogut triar. Així hi ha aquarel·les, llapis…”.

PUBLICITAT

L’exposició “Tan lluny, però tan a prop” es podrà visitar durant tot el cap de setmana al Claustre del Convent de Sant Dominog, un espai d’exposició que, a més de la porta principal, també té accés pel Museu de Pollença i per l’Oficina d’Informació Turística.

És possible que la mostra s’allargui alguns dies més.

PUBLICITAT