TALLS DE CARRETERES DE POLLENÇA PEL RAL·LI CLÀSSIC MALLORCA

743

Aquest cap de setmana el XVII Ral·li Clàssic Illa de Mallorca tornarà a passar per les carreteres de Pollença provocant restriccions de trànsit el divendres 12 al camí vell de Campanet i a la carretera de Lluc.

La competició, a la qual participen 70 vehicles clàssics, començarà el dijous 11 i durant tres dies els competidors recorreran un total de 14 trams cronometrats i 600 km. Enguany el ral·li estarà marcat per les normes sanitàries que han obligat a tancar els trams al públic perquè no es produeixin aglomeracions. Tot i això la competició es podrà seguir en directe a la web www.rallyislamallorca.com.

La competició arrenca el dijous horabaixa a Port Portals, des d’on els vehicles sortiran per disputar el tram Estellencs-Andratx. Al següent dia, alguns dels trams a recórrer són Coves Campanet-Pollença, Gorg Blau-Mirador de ses Barques i la mítica carretera de sa Calobra, que únicament es tanca per al Ral·li Clàssic de Mallorca. El ral·li finalitzarà el 13 de març amb trams espectaculars com Coll dels Tords-Coll de sa Creu i Puigpunyent-Esporles.

Punts i horaris dels tancaments a Pollença

Al municipi de Pollença hi tindran lloc els trams C1, C2, D1 i D2, que mantindran tancades el dinvendres 12 la carretera Ma-10 de Pollença a Lluc i el camí vell de Campanet. El tall a la carretera de lluc serà a partir del punt quilomètric 5,850, passat Son Grua, entre les 9 i les 15 hores. D’altra banda, el camí vell de Campanet es tancarà entre les Coves i La Taulera, a pocs metres del desviament de la carretera principal, entre les 8,30 i les 14,30 hores.

PUBLICITAT

Per les carreteres de Mallorca rodaran joies com el llegendari Jaguar E-Type, un Porsche 356 així com dos Bentley, 1 Old Number One de 1948 i 3/8 Racer de 1949. Autèntiques peces rodants de museu que s’alternaran durant la prova amb vehicles exclusius com l’espectacular New Stratos, un vehicle únic al món que només surt a l’asfalt en aquesta competició.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT