TALLER DE TEATRE PRESENTA LES CONFESSIONS

204

Els alumnes del Taller de Teatre que aquest estiu ha impartit el dramaturg Josep Pere Peiró presenta Les confessions, 13 personatges literaris representats per 13 acrius amateurs que els dies 29 i 30 d’agost, faran sessió contínua al Club Pollença.

Adela Mira, Aina Albis, Antònia Comas, Caterina Tugores, Fany Magraner-Frau, Francesca Coll, Francesca Palou, Liliana Manzo, Magdalena Plomer, Margalida Cifre, Maria José Salameron i Marilén Capllonch interpretaran a Dona Obdúlia i Maria Antòni de la novel·la Mort de dama de Llorenç Villalonga, Allison de l’obra de teatre Amb la ràbia al cos de John Osborne, Martha de l’obra de teatre Virginia Wolf d’Edward Albee, Nina i Masha de La gavina d’Anton P. Txékhov, Mare Coratge del musical Mare Coratge de Bertolt Brecht, Amanda d’El zoo de vidre de Tennessee Williams, Harper d’Àngels a Amèrica de Tony Kushner, Linda de Muerte de un viajante d’Arthur Miller, Violet d’Agost de Tracy Letts, la Colometa de la novel·la La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda o Júlia de La senyoreta Júlia d’August Stringberg.

Coordinades per Josep Pere Peiró, Les confessions es posarà en escena tres vegades cada dia, o sigui fins a sis funcions en total. Aquestes sessions seran a les 21 hores, a les 21’30 hores i a les 22 hores, al Club Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital