TALLER DE CUINA DEL PALEOLÍTIC A CAN BUM

219

Aquest dissabte 30 d’abril, a partir de les 17’30 hores, a l’Espai Social de Can Bum (carrer Major, 40 de Pollença) s’impartirà un taller de cuina del paleolític. L’impartiran la pollencina Eva Enríquez i l’arqueòloga Helena Inglada. La idea és fer “un pa azim, perquè a l’època no hi havia llevats, i mentre anam fent, donar explicacions obre allò que se sap que consumien els paleolítics”, va explicar Enriquez.

Inglada i Enríquez aniran posant la base històrica, mentre juntament amb els participants realitzen un pa, “que va més enllà de cobrir les necessitats alimentàries per descobrir el gust del pa, però també d’allò que s’hi posa”, va detallar Eva. De fet, fa uns anys, “vàrem fer aquest mateix taller a l’Institut de Pollença i va ser una experiència molt interessant, precisament, pel fet de descobrir gustos i passar-ho molt bé”, va afegir.

Durant l’horabaixa, els participants descobriran què menjaven al paleolític de manera pràctica i didàctica. En acabar, compartiran una berenada prehistòrica amb allò que hauran preparat.

Les places són limitades en nombre i temps. De fet, demà, dijous 28 d’abril, és el darrer dia per a inscriure’s, ja que s’ha de fer una previsió dels productes que s’han de comprar. Per tant, si us interessa participar en aquest taller, us podeu inscriure emplenant aquest formaulari o bé enviant un correu electrònic a canbumespaisocial@gmail.com

PUBLICITAT

El preu del taller és de 5 euros per cobrir la despesa dels productes que s’empraran.

PUBLICITAT