TALLER D’ARQUEOLOGIA, ASSEMBLEA DEL CLUB I MOLTA MÚSICA

12

L’activitat pública s’incrementa així com s’apropen les festes de Nadal, uns dies que per a molts són de vacances. Així que avui, divendres 22 de desembre, els pollencins poden escollir entre aquesta programació.

Inauguració Sala d’Arqueologia del Museu

A les 16 hores, començarà l’activitat didàctica amb motiu de la inauguració de la Sala d’Arqueologia del Museu de Pollença. La visita guiada començarà a la necròpoli de l’Alzinaret, a Sant Vicenç i, en acabar, els assistents es desplaçaran cap al Museu, on per recórrer la nova Sala d’arqueologia, inaugurada aquest dimarts 19 de desembre.
Les places per fer aquest recorregut guiat són limitades. Per tant, si estau interessats en participar en aquesta activitat familiar, es recomanable que us poseu en contacte amb el Museu de Pollença, a través del telèfon 971531166.

Concert de Nadal de l’Escola de Música

A les 19 hores, a l’església del Convent de Sant Domingo, hi haurà el Concert de Nadal de l’Escola de Música. Hi participaran els grups de combo que interpretaran Watermelon i Georgia; els grups de música tradicional que tocaran “El nin de la Mare” i “Ara ve Nadal”; els grups de guitarra se centraran amb “Santa nit” i l’orquestra, cors i dansa donaran vida a “Torxes”, “Preparats per al Nadal”, “Flames”, “El millor moment” i “Nadal a les teulades”.

Concert de Damià Oliver i els Arcàngels

A les 21 hores, al Saló Parroquial del Port de Pollença, el cantautor pollencí Damià Oliver acompanyat d’Els Arcàngels, això és Pep Toni Àlvarez a la guitarra elèctrica i Félix von Harnack als teclats, es presentaran en concert al públic pollencí. El preu de l’entrada és de 5 euros.

PUBLICITAT

Assablea general del Club Pollença

A les 21 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença, hi haurà l’Assemblea General, durant la qual, a més de fer balanç de l’any passat i d’avançar els projectes per al 2018, ratificaran la junta directiva que ha de presidir l’entitat durant els propers quatre anys, en ser l’única candidatura que es va presentar.
Els actuals president, vice-presidenta i secretari, Gabriel March Simó, Aina Cifre Ochogavia i Joan Josep Suau Moragues, repeteixen al capdavant de la directiva del Club, mentre que qui ha estat tresorer durant aquests darrers quatre anys, Gabriel Ferragut Ensenyat, surt de la directiva i deixa el càrrec a mans de Jaume Llompart Vives.
Pel que fa als vocals, continuen a la directiva del Club Pollença: Antònia Borràs i Catalina Gelabert, i surten Martí Cladera, Miquel Àngel Cànaves i Salvador Esquinas que són reemplaçats per Vincent Fouillat, Maria Magdalena Duran i Bartomeu Villalonga.

PUBLICITAT
PUBLICITAT