TALLAT TEMPORALMENT EL CAMÍ DE CAN ROMÍ

694

Durant uns dies, el camí de can Romí estarà tallat temporalment, perquè s’instal·la una estructura de ferro damunt el pont. Amb aquesta estructura, es vol protegir el pont durant el temps que es duen a terme unes obres en un habitatge del redol de la Coma.

Com que, durant un temps previsiblement llarg, hi passaran camions de gran tonatge, s’ha considerat oportú fer instal·lar aquesta estructura provisional a fi d’evitar ensurts.

Els veïns del camí de can Romí es queixen del mal estat de pont. De fet, expliquen que fa anys que té crulls i que, després de la torrentada del mes d’octubre de 2018, encara es va fer més malbé.

Obres al GR de Lluc a Pollença

Per altra banda, aquests dies també hi ha moviments a la zona del Pi de son Grua, on es duu a terme un pas per als excursionistes que fan el Gran Recorregut de Lluc a Pollença.

PUBLICITAT

La intenció d’aquestes obres és arreglar un pas per evitar que els vianants hagin d’anar un tram per damunt la carretera. A més a més, també aprofiten per arreglar un pontet.

El director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, ha explicat que “es tracta d’un petit pont de fusta, paral·lel a la carretera, perquè els senderistes no hagin d’entrar a la carretera. I es que el pont per on circulen els cotxes és molt estret i els cotxes van a molta velocitat. S’eliminara un punt perillós, on els que fan la RPS han d’entrar a la carretera. El pont de fusta arribara en 5-6 setmanes”.

PUBLICITAT