T’agradaria fer teatre? Aquests són els tallers que s’ofereixen a Pollença

275

Aquells a qui els agradaria fer teatre estan de sort, perquè, a Pollença, s’ofereixen diversos tallers per a persones de diferents edats.

Els professors d’aquests tallers de Mutis Teatre són Bet Palou i Guiem Juaneda, amb qui us podeu posar en contacte a través dels telèfons 661560210 o 675672457, de l’Instagram @mutisteatre o del correu electrònic mutisteatre@gmail.com

Mutis Teatre ofereix tallers de teatre per a infants d’Educació Infantil (de 3 a 5 anys); d’Eudació Primària (6 a 12 anys) i d’Educació Secundària (13 a 17 anys), així com també per a adults (majors de 18 anys).

Per als més petitons de tots, que fan una hora de teatre a la setmana, el preu del taller és de 25 euros mensuals, mentre que, per a la resta, que fan una hora i mitja setmanal, la quota mensual és de 30 euros.

PUBLICITAT

Taller de Teatre al Club

Al Club Pollença, el dramaturg Biel Ramon ofereix un Taller de Teatre per a majors de 16 anys, que es farà en català i castellà.

Aquest Taller es desenvoluparà des d’octubre fins a desembre. En total seran 30 hores, a raó d’una classe setmanal, durant la qual els participants aprendran tècniques d’improvització, creació de personatges, interpretació i també jocs teatrals.

En acabar el taller, els participants oferiran un especacle.

El preu d’aquest taller per als socis del Club és de 100 euros i per als que no ho són, de 120 euros.

Podeu demanar més inforamció a través del correu electrònic atrevidoveler@gmail.com o del WhatsA“ 615 326 954.

PUBLICITAT