SUSPESA LA PUJADA AUTOMOBILÍSTICA DE FORMENTOR PER UN ACCIDENT AMB FERITS

3075

La segona edició de la Pujada automobilística de Formentor s’ha hagut de suspendre per mor d’un accident en què una persona ha resultat greument ferida. Segons ha informat la Guardia Civil es tracta d’un home de 41 anys resident a Santa Maria del Camí que estava situat al quilòmetre 8,5 de la carretera Ma-2210 sentit Pollença. Un dels cotxes participants va sortir de la via pel marge esquerre en revolt a dretes. La Guardia Civil afegeix que com a conseqüència de l’atropellament s’ha produït l’amputació d’un peu.

Testimonis de l’incident han explicat que aquesta persona estava situada en un mal lloc, a 200 metres de la sortida.

L’accident ha tengut lloc cap allà les 15 hores. Posteriorment, aquest ferit ha estat ingressat a l’Hospital de Son Espases. A més a més, hi ha una altra persona ferida lleu.

L’Escuderia Costa Nord, organitzadora de l’esdeveniment va publicar a xarxes socials la següent nota: “Desde la organización de la Pujada Formentor informamos de la suspensión de la prueba debido a un accidente en el cual ha resultado herido grave un espectador. Inmeditamente ha sido activado el protocolo de emergencia y dicho espectador ha sido atendido y trasladado a un centro hospitalario por el servicio médico de la prueba”. La Guardia Civil de Trànsit iniciat investigacions per aclarir les causes de l’accident.

PUBLICITAT
PUBLICITAT