SUPORT MUTU VOL ACONSEGUIR UN NADAL PER A TOTHOM

213

La Xarxa de Suport Mutu de Pollença vol aconseguir que un Nadal per a tothom. Per això, des d’avui i fins dia 10 de desembre, recullen cistelles de Nadal per a les famílies que travessen una situació econòmica crítica.

Suport Mutu parla que “aquestes festes nadalenques marcades pel coronavirus, seran un poc tristes”. Per això, han organitzat aquesta campanya, perquè les famílies de la xarxa que pateixen les conseqüències econòmiques de la covid-19, tenguin una mossegada dolça i, sobretot, un detall dels veïnats.

Qui vulgui col·laborar amb una cistella amb productes nadalencs (embotits/formatges envasats al buit, fruits secs, torrons, neules, dàtils, vi…) i sentiment, poden lliurar-les a Tartas al Alba i a Meraki-tapas al Moll o a Can Cuadrado, perruqueria Xisca i tenda Ones a Pollença.

Telèfon i correu electrònic propi

Des de fa algunes setmanes, la Xarxa de Suport Mutu de Pollença té número de telèfon i correu electrònic propi, o sigui que els pollencins es poden posar directament en contacte amb la Xarxa d’aquí.

PUBLICITAT

El telefòn de la Xarxa de Suport Mutu de Pollença és el 651306675 i el correu electrònic, suportmutupollensa@gmail.com

Fins ara, aquests contactes eren atesos pel coordinadors de la Xarxa de Suport Mutu de Palma que, després, els passaven la informació. Ara, aquesta informació arriba directament als coordinadors de Pollença, que la gestionen abans.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT