SUEÑOS DE UNA ESCRITORA EN NUEVA YORK, EL DARRER FILM DE LA TEMPORADA AL CLUB

79

Avui, dijous 24 de juny, a les 20’30 hores, al Club Pollença, es projectarà el film Sueños de una escritora en Nueva York. Aquest serà el darrer film d’aquesta “incerta” temporada. Tanmateix, però, la Directiva del Club anuncia que, passat l’estiu, retornaran les sessions de cinema.

Sueños de una escritora en Nueva York és un film canandenc de 2020, dirigit per Philippe Falardeau i interpretat per Sigourney Weaver, Margaret Qualley, Douglas Booth, Colm Feore, Matt Holland, Théodore Pellerin, Seána Kerslake, Jonathan Dubsky, Xiao Sun, Yanic Truesdale, Leni Parker, Romane Denis i Gavin Drea.

Aquest drama biogràfic sobre literatura dels anys 90, és una adaptació de la novel·la El meu any amb Salinger de Joanna Rakoff i conta la història de Joanna, una jove que somia ser una gran escriptora i aconsegueix feina en una de les principals agències literàries de Nova York com a ajudant de la directora. Entre altres tasques, Joanna ha de respondre les nombroses cartes que envien els fans d’un dels escriptors de la firma, el mític J.D. Salinger, autor d’El vigilant en el camp de sègol. Apartant-se del protocol, Joanna imprimirà les seves respostes un caràcter molt personal.

Com de costum Sueños de una escritora en Nueva York es projectarà en versió original, que en aquest cas és l’anglès, amb subtítols en espanyol.

PUBLICITAT

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club i de CineCiutat i de 6 euros per als que no ho són.

PUBLICITAT