SPOT PUBLICITARI I CINC ESCENARIS PER AL DIM 2021

483
L'spot publicitari del DIM Pollença, com sempre, genial fa goles que arribi dia 21 de juny.

Pollença celebrarà el Dia Internacional de la Música (DIM) i ho farà en cinc escenaris diferents per així poder controlar l’aforament i altres mesures sanitàries vigents per mor del coronavirus.

A més d’aquests cins escenaris i dels corresponents cartells que es detallarà a continuació, cal destacar que l’esperat spot publicitari del DIM Pollença ha aconseguit despertar un bon somriure a qui l’ha vist. I és que enginy i bon sentit de l’humor conflueixen a la historieta amb què escalfen les ganes de celebrar la Música

Cinc escenaris, cinc cartells

La Banda de Música de Pollença se suma a la celebració del DIM Pollença i ho farà el 20 de juny, a partir de les 18 hores, amb un concert a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença.

La plaça Miquel Capllonch és un dels cinc escenaris del DIM 2021, un espai on el 21 de juny s’hi sentirà El Zurdo (19 hores), Von Bros (20’15 hores) i Jaume Mas & Miquel Rotger (21’30 hores).

PUBLICITAT

El pati de l’Escola de Música és un altre dels cinc escenaris d’aquesta edició del DIM. L’horabaixa del 21 de juny, a les 17 hores, hi haurà el recital de percussió a càrrec de Tomeu Seguí. A continuació, a les 17’30 hores, l’actuació dels alumnes de l’Ensemble de Percussió i a les 19 hores, serà el torn dels alumnes de bateria. Per acabar, a partir de les 20’15 hores, hi haurà el concert de Pep Aspas Trio.

Al Claustre del Convent de Sant Domingo, al pati de l’ajuntament de Pollença i al pati de Can Llobera, la música començarà a sonar a les 19 hores.

Al pati de can Llobera, està previst que actuïn Christian Cardona (19 hores), Feminarium (20 hores) i Piolet Swing (21 hores). Al pati de l’Ajuntament, Arnaud Bazin (19 hores), Steven Munar & the Miracle Band (20’15 hores) i Hattori Hanzo Surf Experience (22 hores). I al Claustre de Sant Domingo, Elkin Robinson (19 hores), Jose Domingo (20’15 hores) i Saïm (22 hores).

Tot plegat forma part dels actes programats amb motiu del Dia Internacional de la Música a Pollença.

PUBLICITAT