SOS POLLENÇA RECAPTA 128.181 EUROS DE SOLIDARITAT

467

La campanya solidària SOS Pollença, que fa tres setmanes va iniciar Alan Ponte, financer jubilat i expresident del Club Nàutic Port de Pollença, ha aconseguit recaptar un total de 128.181’25 euros, a través de 80 donacions de veïns del municipi, fonamentalment residents estrangers.

Una mica més de la meitat d’aquesta quantitat (66.181’25 euros) està ingressada ja al compte bancari de l’Església Parroquial de Pollença, mentre que els 62.000 euros restants seran ingressats, entre març i maig, a raó d’uns 20.000 euros mensuals, per un donant estranger que ha decidit seguir en l’anonimat.

En una reunió mantinguda el passat dimecres 17 de febrer amb memebres de l’Església, Assistència Social i la plataforma SOS Pollença es va acordar que aquests ingressos solidaris siguin distribuïts exclusivament dins del terme de Pollença i que no es discrimini cap persona necessitada per raó de sexe, nacionalitat, raça, confessió religiosa o edat.

Aquest objectiu fonamental va ser unànimement acceptat pels assistents a la reunió en la qual eren presents el Rector de la parròquia de Pollença, Danilo de Urzeda Pereira; l’ecònom diocesà del Bisbat, Miquel Noguera; l’anterior Rector de Pollença i actual memebre de l’equip econòmic del Bisbat, Francesc Vicens, i l’expert comptable i advocat pollencí, Alfonso Benavides.

PUBLICITAT

En aquesta reunió es va acordar, així mateix, crear un nou compte bancari (que figura a continuació), a nom de l’Església Parroquial, dedicada únicament i exclusiva, a la gestió d’aquests fons.

Els promotors de la iniciativa fan una crida general perquè aquesta campanya solidària, ara iniciada, continuï endavant recaptant contribucions de totes les persones que aprecien Pollença. Destaquen que, “tota ajuda és benvinguda donada la gravetat de la situació de desempar que afecta moltes persones del municipi”.

Qui vulgui aportar el seu granet d’arena solidari a aquesta “caixa de resistència SOS Pollença”, pot fer-ho a través del següent compte bancari:

Titular: Parròquia Port de Pollença.

Banc: Colonya Caixa Pollença.

Motiu: “Donacions: SOS POLLENÇA”

IBAN: ES23 2056 0013 7120 7946 7011 // BIC : CECAESMM056

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT