SON AND THE HOLY GHOSTS ACTUEN A POLLENÇA

145

La banda Son and the Holy Ghosts actuaran al Claustre de Sant Domingo de Pollença el proper dia 25 de juny, a les 21 hores. El preu de l’entrada, que ja es pot comprar a través de la plataforma ticketib i es podrà adquirir a taquilla, és de 5 euros.

Després de sis anys de silenci, el grup de Guillem «Son» Mesquida (composició, guitarra i veu), retorna amb un nou grup format per Xavi Hernaiz (guitarra elèctrica i veus), David Lucas (baix), Dani Cornejo (guitarra acústica i elèctrica) i Curro Viera (bateria).

La banda indie retorna amb un nou single titulat Crit, un dels temes que formarà part del seu proper disc que sortirà aquest 2022 i comptarà amb el suport de Blau i Espora Records.

Produït als estudis Can Puc de Palma per Enric Hernaiz i masteritzat a Buenos Aires per Hernan Asconiga, Crit és el primer tema en català de la banda i el primer pas d’una evolució cap a una nova música més ferma i desenvolupada, encara que sense perdre el genuí so del grup. Aires electrònics i low-fi emboliquen una lletra intensa i insinuant, amb subtils guitarres que dibuixen filigranes sobre una rotunda secció rítmica.

PUBLICITAT

PUBLICITAT