SOBRE LES BARRERES DE CAN FRANC, EL CAMÍ ÉS PRIVAT

791

L’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç denunciava ahir a través de les xarxes socials que havien col·locat una barrera a can Franc, que obstaculitza el pas tant a la zona verda com a cala Barques. A més a més, advertien que “esperem que es respecti el dret de pas i només sigui per dissuadir els vehicles” i manifestaven que les autoritats estaven assabentades.

Demanat sobre el tema al batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha dit que l’accés a la propietat privada de can Franc és privat, però “l’Ajuntament té servitud de pas per accedir fins a la zona d’esbarjo i caseta de banys, que són de propietat municipal. Així com també per poder-hi accedir en casos de serveis a les platges o de salvament”.

Els solars on hi ha aquestes zones d’esbarjo i caseta de bany foren adquirides per l’Ajuntament fa una vintena d’anys per expropiació.

La cosa és que feia temps que no hi havia barreres. Però, ja fa un temps, “la propietat les va posar i els aturàrem, perquè no tenien permís específic per posar-les. El demanaren i ara les han posades”, ha informat Cifre Ochogavia.

PUBLICITAT

El batle Cifre Ochogavia ha comentat que “ens han dit que donaran unes claus de la barrera a l’Ajuntament per quan n’hagi de fer ús”. A més a més, “en aquests moments, estam en tractes amb la propietat pel acordar les fites exactes de separació de les propietats. Però això és un altre tema que res té a veure amb les barreres”, ha conclòs Cifre Ochogavia.

PUBLICITAT