SIS NOUS CONTAGIS DE CORONAVIRUS, SIS ALTES

564

Les dades de la conselleria de Salut apunten que Pollença és el municipi de les illes Balears amb la incidència acumulada de la covid-19 més important de les illes Balears. Des del Centre de Salut de Pollença, informen que ahir, dijous 20 d’octubre, es detectaren sis nous contagis per SARS-CoV-2 i es donaren sis altes. Per tant, Pollença es manté en 17 casos actius.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 18 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 34 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 108’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 204’1 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.121 casos de coronavirus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT