Si tens entre 6 i 12 anys, t’interessa saber que comença l’Esplai a Can Bum

479

Aquest dissabte 29 d’octubre, entre les 16 i les 18’30 hores, a l’espai social de Can Bum (carrer Major, 40 – Pollença), s’obriran les inscripcions per a l’Espai de Can Bum, una activitat per a infants d’entre 6 i 12 anys, que es durà a terme en dissabtes alterns, entre les 16 i les 18’30 hores.

A més de formalitzar les inscripcions, aquest dia a Can Bum hi haurà els monitors que estan al capdavant de l’Espai i que són ben coneguts pels pollencins, ja que molts d’ells formaven part d’Onit.

La inscripció a l’Esplai a Can Bum serà de 30 euros anuals, una part d’aquests doblers serà per a material i l’altra per a una assegurança per als infants.

Qui dissabte no pugui anar-hi, ha de saber que la inscripció es podrà fer en qualsevol moment.

PUBLICITAT

La intenció de l’Espai a can Bum és dur a terme activitats diverses com manualitats, excursions, acampades i, fins i tot, un taller de primeres cures amb voluntaris de Protecció Civil. En aquest sentit, han avançat el calendari de les primeres reunions de l’Esplai, així que després de fer les inscripcions aquest 29 d’octubre, la propera sessió serà dia 5 de novembre, que s’aprofitarà per fer les presentacions.

El 19 novembre està previst fer activitats relacionades amb drets infantils; el 3 desembre, activitats relacionades amb les discapacitats, i el 17 desembre, fer una excursió fins a Coves Blanques.

A més a més, també tenen previst fer una votació perquè siguin els infants qui triïn el nom del Grup d’esplai a Can Bum.

PUBLICITAT