SI EL TEMPS HO PERMET, DEMÀ, HI HA CIRC AL CLAUSTRE

139

Si el temps ho permet, demà, diumenge 21 de març, a les 12 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, la companyia La Marciana presentarà l’espectacle de circ Esbarjofest. Si plou, fa vent o molt de vent, l’espectacle es farà dins l’església del Roser.

Si estau interessats en assistir-hi, heu de saber que cal fer una reserva prèvia, ja que l’aforament és limitat.

Esbarjofest explica la història de Marc, un home preparat per començar el programa en directe i on-line. Té una carta, és important, però esperarà a n’Aina per obrir-la. Com que està fent tard obre en secret la carta que anuncia la tria de les productores finalistes que formaran part de la programació 2021 de la televisió autonómica. No han estat seleccionades. Com li ho dirà a n’Aina, que acaba d’arribar?

Preparau-vos per gaudir d’un espectacle d’una hora, en clau d’humor, a l’aire lliure i en llengua catalana.

PUBLICITAT

La companyia La Marciana va néixer en ple confinament per la covid-19, quan Viatge al món de n’Aina i Tiramillas Circo s’uniren decidits a usar eines com el circ, el teatre, la improvisació, la manipulació d’objectes i titelles per fer nous espectacles.

L’actriu i escriptora Aina Zuazaga i l’artista de circ Marc Florencio Vila “Filigrana” formen La Marciana, impulsors d’aquest Esbarjo Fest que, si la meteorologia ho permet, es farà aquest diumenge a migdia al Claustre de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT