S’EXTREMEN LES MESURES SANITÀRIES PER A LA CURSA PER MUNTANYA SERRA NORD

581
Els dies 6 i 7 de febrer entre les 10 i les 16 hores, només podran accedir a la Plaça Major l'organització i els corredors que arribin a meta

Els dies 6 i 7 de febrer es durà a terme la CxM Serra Nord que, com ja explicàrem a aquest article, enguany serà en format reduït per així adaptar la prova a la realitat actual i també a la normativa que regula les proves esportives federades en aquesta FASE 4.

Miquel Llompart, president de Secció de Muntanya del Club Pollença, explica així la decisió de mantenir la prova, tot i la incidència del coronavirus de les darreres setmanes: “Sabem que el moment actual és complicat i que pot ser no sigui el millor escenari per organitzar una prova esportiva. Així i tot, i pel que sembla, a la COVID encara li queden mesos d’estar entre nosaltres i pensem que és l’hora d’adaptar les activitats que fèiem abans a aquesta realitat. Som conscients que tenim molta responsabilitat a sobre per organitzar la cursa però també ens agradaria dir que mai havíem fet tanta feina i l’havíem preparat tant com enguany.”

Per tot això, aquesta no serà una cursa com les d’abans, multitudinària, serà una prova amb un format molt reduït, amb moltes mesures de seguretat. Des de Secció de Muntanya confien que tothom les compleixi per així poder tornar reactivar el món de les curses per muntanya però adaptades als temps actuals.

Les principals novetats són:

PUBLICITAT
  • 150 participants cada dia que alhora, es dividiran en 3 sortides de 50 persones separades per 1 hora de diferència per així evitar que coincideixen durant el recorregut i a l’arribada.
  • Les sortides es donaran en 2 grups de 25 persones separades per 5 minuts cadascuna i, d’aquesta manera, és molt complicat que aquestes persones puguin ajuntar-se durant el recorregut.
  • La sortida es donarà al camp de futbol de Lluc, donat que és un espai molt més àmpli i que permetrà mantenir la distància de seguretat en tot moment.
  • Fins al moment previ de la sortida, serà obligatori l’ús de la mascareta. Igualment, en el moment en que s’entri dins el nucli urbà, també serà obligatòria.
  • La zona d’arribada, situada a la Plaça Major, estarà tancada al públic i els participants l’hauran d’abandonar el més aviat possible per així evitar que es formin aglomeracions.
  • Els voluntaris portaran mascareta tot el temps.
  • Es suprimeix l’avituallament final de meta i es substitueix per un avituallament “portable” que hi incloure aigua, isotònic, fruita, fruits secs, “gominoles” i “bolleria”.
PUBLICITAT