SETZÈ DIA: TRANQUIL·LITAT I IMAGINACIÓ

447

En el setzè dia de confinament, a la tranquil·litat, s’hi ha d’afegir la imaginació d’un grup de voluntaris que han elaborat 17 pantalles protectores per al personal sanitari del Centre de Salut de Pollença.

A pesar de la tranquil·litat, ahir, dilluns 30 de març, es va haver d’enviar un pacient que presentava símptomes de coronavirus. Després de fer-li la prova, va tornar a casa, on rebrà el tractament. Pel que fa als dos pacients ingressats, la seva evolució és bona.

Teniu anelletes?

A falta de millors recursos, la imaginació i l’altruisme s’empodera de la situació. En aquest sentit, “uns particulars d’Inca-Palma coneguts d’una treballadora del Centre de Salut, ens estan fent unes pantalles molt funcionals. En podran fer 17.  Ens en podrien fer més, però el problema es que ara mateix no poden aconseguir material”, comenta la coordinadora del Centre, la Doctora Alejandra Valero.

Concretament es tracta d’anelletes com les de la fotografia. Qui en tengui, es pot posar en contacte telefònic amb el Centre de Salut i ja els diran què han de fer.

PUBLICITAT
Aquestes anelletes són les que fan falta als voluntaris que fan pantalles protectores per als sanitaris.

Banderes a mig pal

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, també ha destacat que no hi ha novetats respecte ahir. Això sí, des d’avui i fins que acabi la situació d’estat d’alarma per mor del coronavirus, les banderes a les dependències municipals estaran a mig pal en senyal de dol. Aquest fet coincideix després del primer òbit al municipi per la pandèmia.

A més a més, avui, el consistori celebrarà junta de seguretat.

Pel que fa a la Policia Local, també coincideixen en apuntar una certa tranquil·litat i esmenten que, amb el que duim de confinament, s’han posat 38 denúncies al municipi de Pollença, sense comptar les que ha tramitat la Guàrdia Civil.

Finalment, la Policia Local avisa que es farà el canvi mensual de vehicles estacionats a la via pública. Per tant, qui tengui el cotxe aparcat ha de canviar-lo de costat, sempre seguint les mesures d’excepcionalitat derivades de l’estat d’alarma. Aquesta decisió ha creat cert debat a les xarxes socias, perquè hi ha municipis que s’ha anul·lat. Al municipi de Pollença, es manté. Així que s’han de canviar els cotxes coincidint amb l’inici del mes d’abril

El SOIB necessita personal

El SOIB necessita personal sanitari, sociosanitari i altres perfils per a residències, centres de dia i altres centres del sector sociosanitari públic davant una possible necessitat derivada de la sobrecàrrega assistencial causada per la pandèmia de la COVID-19. Trobareu tota la informació necessària aquí.

Cerquen personal amb disponibilitat i experiència en medicina, infermeria, auxiliar d’infermeria, personal tècnic sociosanitari o cuidadors de persones grans (no és imprescindible tenir formació) i personal de neteja i bugaderia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT