SETMANA PLUJOSA, PERÒ SENSE ALERTA

1515


Aquesta setmana de transició de la tardor a l’hivern serà plujosa al municipi de Pollença, però, segons informa la Policia Local, de moment, no els ha arribat cap avís de l’112 que alerti per pluja, per vent o per temporal. De fet, des que ahir, diumenge 18 de desembre, a vespre, es va posar a ploure, la Policia Local de Pollença no ha registrat cap incidència per mor de la pluja o del vent.

Segons l’estació meteorològica del carrer Creus de Pollença, ha plogut 29 litres per metre quadrat des de la passada mitjanit, quan feia poques hores que havia començat a ploure. Aquesta quantitat de precipitació és considerable en una tardor i en un any poc plujosos. De fet, durant el mes de desembre, s’han acumulat 74’4 litres per metre quadrat i, amb el que va de 2016, s’han recollit 752’9 litres per metre quadrat; quantitat molt per davall de la mitjana que se situa als 900 litres per metre quadrat a l’any a Pollença poble.

Des de la Policia Local de Pollença, han avançat que aquesta setmana serà plujosa al municipi, però no es preveuen grans tempestes ni temporals de vent o d’aigua.

En qualsevol cas, en aquests moments, tant a Pollença com a la Cala Sant Vicenç i al Port, on se solen produir inundacions en casos de pluja important, la normalitat era la tònica. I els torrents, que han arrancat, recullen bé les pluges que continuen caient.

PUBLICITAT

D’altre banda per demà l’Agencia Estatal de Meterologia ha aixecat l’avis d’alerta taronja per fenòmens costaners i alerta groga per vent i ja han avisat que el vent combinat amb les fortes plogudes d’avui podria elevar el nombre d’incidencies.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT