SETEMBRE COMENÇA AMB UN CAP DE SETMANA MOLT MUSICAL

114

El primer cap de setmana de setembre s’omple de música amb l’Homenatge al pianista i compositor pollencí Miquel Capllonch, entre altres cites musicals. Així que, a més de la Pujada a Lluc a peu des de la Part Forana, l’agenda d’actes per aquests dies són música, música i més música.

Homenatge Miquel Capllonch

Amb la finalitat de donar a conèixer la vida i la música del pianista i compositor pollencí Miquel Capllonch, avui divendres 6 de setembre, a les 20’30 hores, a can Llobera, hi haurà una taula rodona amb els pianistes i bons coneixedors de Miquel Capllonch, Bernat Cifre i Miquel Estelrich. A més de parlar sobre “Miquel Capllonch. Vida i obra”, durant aquesta vetlada, es presentarà el llibre Obres per a piano de Miquel Capllonch, en el qual es reprodueixen partitures de les seves composicions.

Finalment, el dissabte 7 de setembre, a les 10 hores, a la casa pairal de Miquel Capllonch, al carrer Antoni Maura de Pollença, Bernat Cifre i Pere Salas faran una visita guiada a la casa i també a l’exposició “Un músic europeu”, que es pot visitar fins al 30 de setembre, al Claustre de Sant Domingo de Pollença.

Tots aquests actes són oberts a totes les persones que estiguin interessades.

PUBLICITAT

Concert de la Coral de nins i joves de Sant Medir

El cicle de Concerts d’Estiu a l’Església del Port acaba demà, dissabte 7 de setembre, a les 19 hores, a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, amb el concert de la Coral de nins i joves de Sant Medir.

Com els concerts que l’han precedit, fan servir el sistema de pagament conegut com a taquilla inversa. L’objectiu dels concerts, que enguany arriben a la tercera edició, és recollir fons per a les obres de millora de l’església del Port que, a pesar de ser un temple relativament modern, té molts problemes d’infraestructura.

40a Pujada a Lluc a Peu

La matinada del dissabte 7 al diumenge 8 de setembre., a les 2’15 hores, des de ca n’Escarrinxo, sortiran els pollencins que participin a la 40a. Pujada a Lluc a Peu. Amb el llum de seguretat que els lliuraran, partiran cap a Lluc, fins al Pi de Son Grua per la carretera general i, des d’aquell punt, pel camí vell de Lluc.

En arribar a Lluc, els pollencins compartiran berenar amb marxaries arribats de diferents pobles de Mallorca. A continuació, a l’Acolliment, hi té lloc una celebració religiosa en el transcurs de la qual cada poble fa una ofrena a la Mare de Déu de Lluc. A les 9 i a les 10’30 hores, sortiran dos autobusos de retorn cap a Pollença.

Qui estigui interessat en prendre part a la quarantena edició de la pujada a Lluc a peu, tenen un parell d’hores per fer-ho, ja que la inscripció acaba avui mateix, divendres 6 de setembre, a les Oficines d’Informació Turística, tant de Pollença com del Port, així com també a l’oficina de Participació Ciutadana. A l’hora de formalitzar aquesta inscripció hauran de pagar 2 euros, per a la pertinent assegurança. A més a més, aquells que vulguin baixar amb l’autobús han de reservar plaça.

II Encontre Orquestral

Finalment, aquest diumenge 8 de setembre, a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà el II Encontre Orquestral dirigit pel jove Bernat Quetglas. El repertori anunciat per aquesta vetlada inclou El sombrero de tres picos de Manuel de Falla i la Simfonia número 8 d’Antoni Dvórak. Les entrades, que tenen un cost de 7 euros, es posaran a la venda a taquilla.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT