SENSE CANVIS, POLLENÇA ES MANTÉ EN 2 CASOS ACTIUS DE CORONAVIRUS

354

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, Alejandra Valero, acaba de comunicar que, ahir, 11 de febrer, no es va diagnosticar cap nou contagi i tampoc es va donar cap alta. Per tant, el nombre de casos actius es manté en dues persones amb infecció per SARS-CoV-2.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 46 casos actius per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 533 altes. Per altra banda, segons la Conselleria, al municipi s’han produït 14 defuncions des que es va iniciar la pandèmia.

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

A partir de les dades que el Govern publica diàriament, Felip Salas elabora una gràfica que mostra la incidència acumulada en 14 dies a Pollença i a Mallorca per cada 100.000 habitants a partir d’1 d’agost.

PUBLICITAT

PUBLICITAT