SEMPRE ÉS UN BON MOMENT PER PUJAR AL PUIG

554
fotos-antigues-pollensa

Redacció

Per als pollencins, sempre és un bon moment per pujar al Puig. Les raons, que no són necessàries, són infinites, per tant és debades dir que allà dalt hi hem anat de festa amb tot el poble, a dinar amb un grup, per passejar…, però sobretot hi hem estat amb amics tan se val si és per fer una volta, per compartir un àpat o per quedar a dormir: Puig i amics s’acosten molt.

La imatge ho constata. Nou joves i una figuera com a únic referent d’una imatge que s’hauria pogut captar a qualsevol indret de Mallorca i, fins i tot, una mica més enllà. Tanmateix, però, el fet que siguin nou pollencins és una garantia per estrènyer el cercle i que el Puig sigui l’escenari amb més garanties d’haver-se reunit. En aquest cas concret, tenim la certesa que eren al Puig, perquè la filla de Martí Cànaves, Antònia, així ens ho afirma. Per tant, no sols no ho qüestionam, sinó que corroboram que el Puig ha estat l’indret de reunió per excel·lència dels joves pollencins.

Antònia Cànaves identifica alguna de les persones que s’hi veuen com ara son pare, Martí Cànaves, dret a l’extrem esquerra; Martí March; Don Ramon Cifre “Llaneta”, Don Toni, qui fou secretari de l’Ajuntament; Joan Martínez Vives; Joan Martínez de la drogueria de Plaça; Rafel Coves i Tomeu Alzamora. I explica que el motiu d’aquella reunió al Puig era la fundació del primer cor parroquial de Pollença.

PUBLICITAT

 

Fotografia cedida per Antònia Cànaves “Cremada”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT