SEGON DIA: SENSE INCIDÈNCIES

532
LLargues cues, importants mesures de seguretat i molta paciència.

El segon dia de confinament va coincidir amb el mercat dominical de Pollença, una dotzena de parades d’alimentació que “de bon matí, hi ha hagut genteta, però ja em veig venir que me n’hauré de tornar molt de gènere cap a casa”, s’expressava un placer.

Per altra banda, altres comentaven que “aquest nou emplaçament ens agrada molt, pots arribar amb el camió i no passes per llocs estrets. Això sí, no crec que els venedors de roba vulguin canviar quan tot això hagi canviat”, deia una placera.

Cues a les farmàcies i cues a les botigues d’alimentació que, rigorosos, feien complir la nova normativa i restringien l’accés dels clients, molt respectuosos. 

Comentaris de tot tipus, alguns havien anul·lat les vacances, altres les havien interromput pocs dies després de partir davant la situació, i, sobretot, molta paciència i resignació a veure si la batalla contra la COVID-19 acaba aviat i bé.

PUBLICITAT

Sense incidències i petits canvis organitzatius

A primera hora d’avui, dilluns 16 de març, al Centre de Salut de Pollença i el Port no s’havien produït incièndies. Això sí, adoptaven petits canvis organitzatius entre els quals cal destacar que, des d’avui mateix, dilluns 16 de març:

  • Tota la pediatria es visitarà a Pollença. No hi haurà pediatra al Port.
  • Totes les consultes del Port es faran els matins. Els capvespres estarà tancat. Avui capvespre, hi haurà una administrativa per informar, però els propers dilluns i dimecres quedarà tancat.
  • Les recomanacions que, a puntinformatiu.cat es varen difondre divendres, segueixen vigents, molt especialment: telefonar abans i no anar al Centre de Salut si prèviament no els han autoritzat.

Policia Local

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT