SEBASTIÀ BOTA GUANYA UN DELS PREMIS DEL CERTAMEN DE FOTOGRAFIA SERRA DE TRAMUNTANA

1043

La fotografia Llogaret de sa Calobra del pollencí Sebastià Bota Ferragut ha guanyat el III Certamen de Fotografia Serra de Tramuntana en la categoria “Els portals de la Serra – Pobles i llogarets”.

El jurat del III Certamen de Fotografia Serra de Tramuntana – Les rutes culturals es reuní aquests dies i decidí quela imatge guanyadora era Brolls de les marjades de Lluc de Jordi Xavier Aguiló Fiol. Aquesta era una de les 151 instantànies que es presentaven a la categoria “La mirada de la costa, l’aigua i les marjades”, la més concorreguda.

En la categoria “El món de les possessions – Els jardins senyorials”, la fotografia guanyadora va ser la presentada per Marc Marco Ripoll, Son Moragues. A la tercera categoria, titulada “Els portals de la Serra – Pobles i llogarets”, va ser guardonada Llogaret de sa Calobra, de Sebastià Bota Ferragut, mentre que el premi de la quarta, “Personatges de la Serra. Artistes i paisatges – Espiritualitat i religió”, va ser per a Joan Lluís Coll Rotger amb La lluna sobre les siluetes.

En aquesta edició, el jurat estava format pel director insular de Territori i Paisatge del Consell de Mallorca Miquel Vadell; pels fotògrafs Maria Josep Aguiló i Toni Garau, i pel periodista i guia cultural Joan Carles Palos. Entre les quatre categories del Certamen de Fotografia Serra de Tramunana, es varen presentar 452 fotografies.

PUBLICITAT

El Certamen de Fotografia Serra de Tramuntana és organitzat pel Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial amb la col·laboració tècnica de l’Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears, AFONIB.

Certamen virtual

Ara, la passa següent és el Certamen virtual a través de les xarxes socials. Tots els seguidors de la Serra de Tramuntana a Facebook, Twitter i Instagram podran seleccionar i clicar «M’agrada» a la seva imatge favorita d’entre les guanyadores. Totes les imatges formaran part del Calendari de la Serra 2021 i la guanyadora del certamen virtual en serà la portada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT