SANT PERE I LA PATRONA SERAN FESTIUS EL 2021

756

Sant Pere (29 de juny) i la Patrona (2 d’agost) seran festius l’any 2021, així s’ha aprovat per unanimitat en la sessió plenària que se celebra, amb caràcter ordinari, avui demantí, 24 de juliol.

Equip de govern i oposició han estat d’acord que translladar el festiu de Sant Antoni (17 de gener) que el 2021 és en diumenge, a Sant Pere (29 de juny) que serà en dimarts.

Aquesta no és la primera vegada que, en escaure Sant Antoni o la Patrona en diumenge, es trasllada a Sant Pere, patró dels pescadors i festa arrelada entre els pescadors del Port de Pollença.

És més aquest 2020 i, degut que la Patrona és en diumenge, es va traslladar el festiu al 20 de gener, dia de sant Sebastià, i no va resultar.

PUBLICITAT

Escollides aquestes dues dates per part de l’ajuntament de Pollença, el calendari de dies festius de 2021 queda tancat.

Els altres festius de 2021

Els altres dotze dies festius de 2021 seran: Cap d’Any,1 de gener (divendres); Epifania del Senyor (els Reis), 6 de gener (dimecres); Dia de les illes Balears, 1 de març (dilluns); Dijous Sant, 1 d’abril; Divendres Sant, 2 d’abril; Dilluns de Pasqua, 5 d’abril; Festa del Treball, 1 de maig (dissabte); Festa Nacional, 12 d’octubre (dimarts); Tots Sants, 1 de novembre (dilluns); Dia de la Constitució, 6 de desembre (dilluns); la Immaculada Concepció, 8 de desembre (dimecres) i Nadal, 25 de desembre (dissabte). 

Aquest calendari es va aprovar a proposta de la conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball i amb la conformitat prèvia de la Mesa Social Tripartida de les Illes Balears, constituïda pel Govern, les patronals i els sindicats. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT