Sant Jordi se celebra des del 15 al 26 d’abril

278

Un any més, Pollença celebra Sant Jordi amb activitats relacionades amb els llibres i la lectura que s’allargaran entre el 15 i el 26 d’abril. Hi haurà tallers, contacontes, presentacions de llibres i cervaviles de l’Esbart de Sant Jordi, tant a Pollença com al Moll. A més a més, també hi haurà recomanacions literàries en línia.

El dia de Sant Jordi, 23 d’abril, a partir de les 17’30 hores, a la plaça Vella, hi haurà una activitat que duu per títol Cafè i llibres.

Activitats concertades amb les escoles

Dia 15 d’abril, es farà una activitat concertada amb les escoles que, amb el nom de Pintam Sant Jordi, va adreçada als alumnes de tercer d’Educació Primària.

El 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a les 12 hores, a Can Llobera, hi haurà l’acte de lliurament dels premis del Certamen Literari Escolar.

PUBLICITAT

Activitats per a infants

Dia 16 d’abril, a les 17’30 hores, a la Biblioteca del Port de Pollença, es farà un taller que duu per t´tiol “Drac de Sant Jordi amb plastilina” per a infants majors de 5 anys.

L’endemà, 17 d’abril, a les 17’30 hores, a Can Llobera, hi haurà un contacontes que duu per títol “El drac que canviava de conte cada cop que esternudava”.

El 22 d’abril, a les 17’30 hores, a la Biblioteca del Port de Pollença, hi haurà una activitat infantil que duu per títol “Com encendre un drac apagat” per a nins i nines majors de 3 anys.

I el 24 d’abril, a les 17’30 hores, a Can Llobera es farà el taller “Drac de Sant Jordi amb fang” per a infants a partir de 5 anys.

Per a totes aquestes activitats, cal fer una inscripció prèvia a través del correu electrònic mediadora@ajpollenca.net

Presentacions de llibres

Dia 19 d’abril, a les 19’30 hores, a can Llobera, es presentarà el llibre Illes escapçades de Margalida Solivellas. La presentació anirà a càrrec de Miquel Àngel March.

I, dia 26 d’abril, a les 19’30 hores, a Can Llobera, es presentarà el llibre La miopia de Joan Tomàs Martínez. la presentació anirà a càrrec de Miquel Perelló.

Cap de setmana de llibres i roses

El gruix dels actes, tanmateix, es concentrarà el dissabte 20 d’abril i el diumenge 21 d’abril, amb un cap de setmana de llibres i roses.

El dissabte 20 d’abril, l’activitat serà al Port de Pollença. A les 10’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, sortirà l’Esbart de Sant Jordi acompanyat pels xeremiers de la Font del Gall. Durant tot el matí, a la Plaça del Moll, hi haurà paradetes de llibres i roses. A més a més, a les 11 hores, hi haurà l’actuació musical de Music.mac i a les 12 hores, una actuació de ball de pagès a càrrec de Racó de Tramuntana.

El diumenge 21 d’abril, l’activitat serà a Pollença. A partir de els 10’30 hores, l’Esbart de Sant Jordi acompanyats pels Xeremiers Orats recorreran diferents carrers de la vila, mentre que a la plaça Vella hi haurà les paradetes de llibres i roses durant tot el matí.

A les 11 hores, a Can Llobera, hi haurà un contacontes per a infants majors de 4 anys que duu per títol En Tomeu Granera i les Rondalles.

Finalment, a les 12 hores, a la plaça Vella, hi haurà una glosada a càrrec de Glosadors de Mallorca que duu per títol “Glosam Sant Jordi”.

PUBLICITAT