SANT ANTONI VIRTUAL PER GUANYAR AL DIMONI COVID. ENS AJUDES?

588
Foto: Isabel Solís

D’avui a vuit dies serà 17 de gener, dia de Sant Antoni, la gran festa pollencina d’hivern. Serà Sant Antoni i tothom té moltes ganes de multitud, de trobar-se, de mesclar-se, de compartir, de fer gresca… com sempre s’havia fet i com sembla que fa segles que no es fa.

Tanmateix, però, la pandèmia del coronavirus convida a posar molt de seny i gaudir de la festa (enguany sembla que n’hi haurà una mica més que l’any passat) amb molt de coneixement, si es vol vèncer aquest dimoni de covid.

Per això mateix, a puntinformatiu.cat, hem pensat que entre tots podríem fer un Sant Antoni virtual que, a falta de l’autèntic, ens pugui fer passar una bona estona. Així que vos volem convidar a compartir fotografies antigues o modernes d’anys passats per Sant Antoni o que evoquin la festa per la raó que sigui; si sou glosadors i vos engrescau a rimar seran benvingudes tant si ens enviau els mots escrits, enregistrats en un àudio o en un vídeo; receptes de Sant Antoni que cuinau o que teniu apuntades a la llibreta de la padrina; reflexions, anècdotes, dites, refranys o endevinalles…

Relats, receptes, gloses, fotografies, retalls de Sant Antoni d’ara, d’abans i de sempre que ens permetin espipellar una mica de festa santantoniera, seran benvinguts i celebrats pels lectors de puntinformatiu.cat. Gràcies per endavant.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT