Rotary Club implica alumnes de Pollença i del Moll en l’Operació Quilo d’enguany

201

El Rotary Club Pollença implica els alumnes de dues escoles del municipi, el Centre d’Educació Infantil i Primària Joan Mas de Pollença i el CEIP Miquel Capllonch del Moll, en l’Operació Quilo que, aquest 2022, es durà a terme el dissabte 8 d’octubre.

Després de parlar-ne amb els professors, avui la presidenta del Rotary Club Pollença, Margalida Jaume, ha anat als centres participants per presentar als alumnes aquest projecte que duen a terme des de fa 15 anys.

La impressió ha estat molt bona. Els infants han escoltat i fet preguntes a Jaume sobre l’Operació Quilo. “Tots alçaven la mà”, ha apuntat. Per altra banda, “una tutora de Pollença ha dit que anirà a les botigues a veure’ls… Això els ha posat contents i li han fet mamballetes…!”, ha comentat Margalida Jaume,

Amb aquest gest, el Rotary Club vol completar el projecte amb un vessant pedagògic, participatiu i de sensibilització amb les persones més desfavorides del municipi. Per això mateix, l’any que ve, convidaran els alumnes dels centres educatius Costa i Llobera de Pollença i Bocchoris del Moll.

PUBLICITAT

Perquè els infants puguin participar en aquest projecte l’objectiu del qual és recollir aliments i productes de primera necessitat a famílies necessitades, els pares han hagut de signar un consentiment. En aquesta carta, expliquen el funcionament. Així, els infants faran torns de dues hores per ajudar els rotarys encarregats de repartir octavetes amb la informació de l’Operació Quilo i explicar als clients sobre la necessitat de cooperar.

Operació Quilo 2022

Tothom que vulgui pot aportar aliments a l’Operació Quilo han de saber que, aquest 2022, es farà el dissabte 8 d’octubre. A Pollença, hi participen els supermercats Lidl i Eroski del Polígon Industrial, i Eroski de l’avinguda Argentina. I, al Moll, hi ha l’Eroski de l’entrada i l’Hiper Centro.

Com és habitual, demanen que aportin aliments que no caduquin, productes d´higiene personal i per netetjar la casa i la roba.

PUBLICITAT