ROSA VIVES RECULL EL PREMI RAMON LLULL PER A ADAA

305

Aquest dilluns 28 de febrer, a la Llotja de Palma, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis Ramon Llull i de les Medalles d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que, aquest 2022, ha recuperat el format habitual previ a la pandèmia del coronavirus.

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, va encapçalar l’acte institucional del Dia de les Illes Balears 2022, al qual també hi havia premiats i seus convidats.

L’acte va començar amb el lliurament dels premis Ramon Llull que, aquest 2022, han estat al conjunt d’entitats de pacients de les illes Balears, entre les quals hi ha l’Associació d’Ajuda a l’Acompanyant del Malalt de les illes Balears (ADAA) que presideix la pollencina Rosa Vives Cifre.

A més a més, també recolliren el premi Ramon Llull: Josefina Salord, Miquel Jaume, Lina Tur, Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, Escoltes de Menorca, Escoltes i Guies de Mallorca, i ASDE Scouts de Balears, Consuelo Marquès, Anna Traveset, Isabel Echarri, Miquel Fiol, Conjunt d’entitats de pacients de les Illes Balears, Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Vicent Serra “Blai”, Esment, Galeria d’Art 6A i Virginia Torrecilla.

PUBLICITAT

En acabar els lliuraments, Ana Travesset va adreçar unes paraules d’agraïment en nom de tots els guardonats.

A continuació, es lliuraren les Medalles d’Or 2022 que foren per a l’arquitecte eivissenc, Elías Torres, i, a títol pòstum, per a l’escriptora Maria Antònia Oliver.

PUBLICITAT