RODO GENER ATERRA A POLLENÇA AMB MAGALLANES.0

204
Foto: Teatre Principal.

L’actor menorquí Rodo Gener aterra avui, dissabte 19 de juny, a les 21’30 hores, al claustre de Sant Domingo de Pollença, amb l’obra Magallanes.0, un monòleg sobre la primera volta al món a partir de les reflexions de l’històric personatge Fernando de Magallanes.

Per raons sanitàries, l’aforament és limitat. Les entrades estan a la venda per 10 euros a través de ticketib.

Amb dramatúrgia i direcció de Jeroni Obrador, Magallanes.0 és un espectacle teatral multigènere i de ciència ficció, en el qual s’apleguen vivències, dificultats i reflexions de Fernando de Magallanes, durant l’expedició a les illes de les Espècies, la qual cosa va acabar essent la primera volta al món després de les decisió de Juan Sebastián Elcano de desobeir el Tractat de Tordesillas.

Durant la posada en escena, apareixen espais, temps i accions diferents a través de les quals es reflexen els pensaments, les contradiccions i la relació que Magallanes va tenir amb la religió catòlica o amb la corona espanyola. 

PUBLICITAT

Magallanes.0 no pretén ser una obra política, però sí una obra contemporània, vivencial i humanista, que revisa els valors socials des del primer fet globalitzador que descobrí una diversitat cultural, de la natura i de l’astronomia.

Magallanes.0 és una obra en castellà, de 75 minuts de durada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT