RETORNA LA INSTAL·LACIÓ D’ESTIU AMB ALBERT PINYA

169
Albert Pinya i el Niño de Elche.

Després del parèntesi de l’any passat, retorna la instal·lació d’estiu a l’església del Roser de Pollença que aquest 2021 acollirà un projecte expositiu d’Albert Pinya. L’artista mallorquí comptarà amb la col·laboració especial del cantaor i artista Francisco Contreras Molina, conegut popularment com el “Niño de Elche”.

Mentre que el “Niño de Elche” es defineix com a un cantaor exflamenco, Albert Pinya és un dels artistes mallorquins de la seva generació amb major projecció internacional.

Tots dos artistes, nascuts el 1985, comparteixen una pràctica artística totalment transversal, versàtil i col·laborativa/associativa. A més de mantenir una constant actitud oberta cap a l’experimentació, el dinamisme i el risc.

La instal·lació d’estiu s’avançarà a mitjan mes de juny, en comptes de finals de juliol, la qual cosa donarà més temps a poder ser visitada.

PUBLICITAT

El Museu de Pollença mantén d’aquesta manera el compromís i la programació vinculada amb l’art contemporani, més actual. Val a dir que, tan aviat com es va entrar a la “nova normalitat”, el Museu ha anat organitzant activitats sempre adaptades a la situació sanitària de cada moment.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT