RETORNA LA GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS CURTCLUB 2022

151

Després de dos anys condicionats per la covid, el Certamen de curtmetratges per a joves creadors que convoca el Club Pollença, el Curtclub tornarà tenir una gala durant la qual es lliuraran els treballs premiats aquest 2022.

La Gala es farà el 30 de juliol, a les 20 hores, al mateix Club Pollença. Allà es donarà a conèixer el nom dels dos guanyadors. El primer premi serà de 300 euros més diploma i el segon premi consistirà en un soparet al Club i un diploma.

En aquesta edició, s’han presentat 15 treballs audiovisuals, creats per a joves menors de 20 anys, un dels pocs límits que marca el Curtclub per participar-hi.

El jurat de l’edició de 2022 del Curtclub està format per l’actriu Niki Zischka, el darrer treball de la qual és a la pel·lícula de Nicolas Bedos amb Fanny Ardant i Daniel Auteuil “la belle Epoque“; el catedràtic de la Sorbona, especialista en cinema espanyol, Jacques Terrasa i l’actor i director d’Alcúdia, Biel Ramon, qui participa en diverses sèries de televisió i també fa de director de teatre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT