Resultats excepcionals per al Club de Bàdminton Pollença

196

Des del Club de Bàdminton Pollença asseguren que “ni els pensaments més positius podien preveure allò que va passar al petit pavelló del centre esportiu de l’Institut d’Educació Secundària Porto Cristo”, on els veterans del Club de Bàdminton Pollença varen aconseguir uns resultats excepcionals al Campionat de Balears de Bàdminton per a veterans. Aquestes són les medalles aconseguides:

Plata Harry Thomas Individual Masculi

Plata Duan/M.Smith Dobles Masculins

Bronze Joana Individual Femeni

PUBLICITAT

Bronze Estanya/Duan Dobles mixtes

Cuarta posicio Francis / Stanya Dobles Femeni.

Per part de l’equip del CB Pollença també varen participar Thiago i Artemi per posar una molt bona actuació de l’equip pollencí.

Els partits varen començar a les 9 hores i varen acabar a les 21 hores sense aturar en tot el dia; “una maratoniana sessió que culminà amb els nostres jugadors ben cansats, però amb una satisfacció increible que ens deixa a tots molt feliços i amb un gust de boca extraordinari”, senyalen des del CB Pollença.

Per tot plegat, “la directiva del Club vol agrair tots els jugadors del Club i la seva afició que, en tot moment, varen vibrar via internet dels resultats dels nostres que varen fer emocionar-se des de Pollença tots els èxits partit rere partit fins a arribar a les dues finals i les dues semifinals”.

I és que, en definitiva, va ser “un dia molt llarg, però molt entranyable que serà mal d’oblidar per un llarg període de temps i que fa que els ànims de la directiva i dels jugadors estiguin per damunt de tot”.

PUBLICITAT