RESULTATS ELECCIONS MOROS I CRISTIANS 2016

3566
Rafel Càrdenes en saber que serà Joan Mas enguany.

Després d’una llarga nit de festa, comença a ser hora de parlar dels resultats de les eleccions dels càrrecs dels Moros i Cristians que varen tenir lloc ahir 15 de juliol, als jardins Joan March.

Fins a 3.368 electors, dels quals més d’un centenar eren nascuts a Pollença i la resta empadronats, varen votar a Joan Mas. El candidat més votat va ser Rafel Càrdenas “de l’Armeria” amb 898 vots, seguit de Ramon Perelló amb 647 vots i de Jaume Simó amb 439 vots. La resta de candidats a Joan Mas varen obtenir Xavier Nadal (410), Joan Llompart (363), Jaume Cabot (307), Joan Antoni Ferragut (192) i Pep Cànaves “Guineu” (112).

Respecte els resultats de Joan Mas, s’ha de dir que el sondeig de puntinformatiu.cat no només va encertar qui seria Joan Mas, sinó que va clavar els quatre primers classificats.

Les candidatures de Dragut, Lloctinent i Abanderat aplegaren fins a 3.388 sufragis, essent l’urna que aplegà més vots. Els candidats més votats foren Manuel Encinas, Jaume Miquel Gual “de la Parra” i Llorenç Vila “Anguiler” amb 866 vots, seguits de Gabriel Ferragut, Miquel Vives “de la Cortera” i Joan Miquel Vives “de la Cortera” amb 825 vots i de Xisco Sànchez, Miquel Cerdà “Lloberina” i Toni Cerdà “Bravo” amb 764 vots). Per la seva banda, Lluís Carsi, Tolo Melià i Martí Josep Vives obtingueren 422 vots; Guillem Company, Martí Cerdà i Josep Martí Cerdà, 284 vots i Guillem Jordà “de can Toni Pau”, Toni Cifre “de can Pont” i Pere Gamundí “Xigala”, 227 vots.

PUBLICITAT

En aquest cas, els sondejos de puntinformatiu.cat fallaren en donar per guanyador la segona candidatura més votada a les eleccions.  És clar que, entre aquestes dues candidatures, hi va haver 41 vots de diferència i, en algun moment, la distància va ser de només un vot. Això sí, sempre a favor de Manuel, Jaume Miquel i Llorenç.

Finalment, a l’urna per elegir Ajuntament Vella, s’hi comptaren 3.272 vots, amb la qual cosa més de la meitat va donar suport a la candidatura de Pep Cerdà “Ramallet”, Joan A. Suau, David Axartell i Pep Vilanova “Randa” que, amb el costat de 1.778 vots, representaran les autoritats locals al simulacre de Moros i Cristians de 2016. Les altres dues candidatures quedaren força igualades: Biel March, Miquel Àngel Albis, Tolo Villareal i Tomeu Villalonga varen tenir 795 vots i Cristòfol Cerdà, Antoni Segura, Francisco Fanals i Martí L. March, 699 vots.

Els sondejos de puntinformatiu ja apuntaven que la candidatura de Pep “Ramallet”, Joan, David i Pep “Randa” s’imposarien a una distància considerable de les altres dues candidatures. Per tant, també encertàrem amb l’Ajuntament Vella guanyadora, però no amb les altres dues que barataren l’ordre.

Per acabar, si voleu comparar aquests resultats amb els de les eleccions de Moros i Cristians de 2015, clicau l’enllaç.

PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar