RESTRINGIR DES DEL MOLL O EL CAOS A LA CREUETA I LA TALAIA

504

Coincidint amb l’entrada en vigor de les restriccions a Formentor, aquest cap de setmana s’ha viscut un autèntic caos a la Creueta i la Talaia. Però… anem per parts…

Per primera vegada des que es varen implantar les restriccions a Formentor, aquest 2021, es va anunciar que l’accés es controlaria des del Moll i no des de la platja de Formentor cap al Far com s’havia fet els anys anteriors.

De fet, just abans de la rotonda del Camp de Futbol del Moll, s’ha instal·lat un panell lluminós per informar sobre l’accés a Formentor. Problema: el sol fa il·legible la informació.

Tampoc no hi ha cap informador i, aparentment, tampoc hi ha cap tipus de control per als que pugen i baixen per la carretera de Formentor. Podria ser que hi hagués càmeres que captassin les matrícules d’aquests vehicles a motor que, per les raons que siguin, no han complit les restriccions que entraren en vigor el passat 15 de juny.

PUBLICITAT

Més enllà, però, de si arriba o no arriba la sanció per aquells que passaren sense justificar el seu pas per la carretera de Formentor des del Moll fins a la platja o el Far, el caos s’ha viscut a la Creueta i a la Talaia, on hi havia cotxes per tot.

Si aquesta és la manera de restringir…?

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT