RESTRICCIONS DEL CAP DE SETMANA A CAUSA DE LES PROVES ESPORTIVES

2005

Aquests dies s’està disputant a les carreteres de l’Illa la Challenge Volta Ciclista a Mallorca el que provoca molts de talls de carretera i retencions. De fet ahir molts de pollencins es varen sorprendre en trobar la carretera del Moll a Pollença una mica abans de les 16 hores, el que va fer que alguns arribassin tard a la feina, a les activitats extraescolars, etc. A més aquest cap de setmana també es disputa la cursa Serra Nord, que te arribada a la Plaça Major. Per aquest motiu, a continuació farem un repàs de totes les restriccions que hi haurà al municipi aquest cap de setmnana.

Avui divendres 27 de gener

Avui és disputa tercera etapa de la Challenge, que passa per la carretera de Sa Pobla a Pollença i de Pollença a Lluc.

  • Carretera de Sa Pobla a Pollença. Els corredors arribaran a la rotonda de Sa Pobla uns minuts abans de les 12:30 hores i arribaran a la rotonda de Can Berenguer a les 12:45.
  • Carretera Pollença a Lluc. Després de passar per Pollença, els corredors arribaran al coll de la Batalla de Lluc devers les 13:15.

Dissabte 29 de gener

Demà tindra lloc la sortida de la quarta etapa de la Challenge de la Plaça Major de Pollença. Els corredors es concentraran a partir de les 11:30 del matí, però no es tallarà la cinta fins a les 11:50. La sortida del municipi serà neutralitzada. Sortiràn de davant el Club direcció al carrer Antoni Maura, carrer Major, plaça Sant Jordi, carrer del Mar i finament a la rotonda de can Berenguer es farà la sortida oficial.

  • Carretera Pollença a Sa Pobla. A les 12:00 els corredors sortiran de Can Berenguer direcció a la la rotonda de Sa Pobla, on arribaran devers les 12:18.
  • Carretera Port de Pollença a Pollença. Després de voltar per Alcúdia arribaran al Port de Pollença sobre les 12:40 i es dirigiran de nou cap a Pollença. Està previst que la carretera de Pollença al Port estigui tancada entre les 12:30 i les 13 hores.
  • Carretera Pollença a Lluc. Devers les 12:54 els corredors arribaran a Can Berenguer i es dirigiran cap a Lluc. Arribaran ala coll de Femenia devers les 12:15.

Diumenge 30 de gener

El diumenge se celebraran les curses Serra Nord i Serra Nord XS, ambdues amb arribada a la plaça Major de Pollença. Secció de Muntanya, organitzadors de la curs, han preparat un protocol sanitarí que mantindrà el perímetre de la plaça tancat a tot aquell que no formi part de l’organització entre les 13 i les 17 hores aproximadament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT